Care4Lou

news

blijf op de hoogte

Improcessie reünie 4Lou

Op 9 december 2022 trakteerde Improcessie een uitverkocht Theater Box in Gent op een avond (stevig) lachen en puur amusement ten voordele van Care4Lou vzw.

lees meer ...

Nicky Vermeersch loopt de Antwerp Marathon tvv Care4Lou vzw

Nicky Vermeersch loopt de Marathon van Antwerpen ten voor dele van Care4Lou vzw. We zijn heel blij met het initiatief van Nicky die zelfs een nieuwe persoonlijke besttijd wil lopen op 11 september.

lees meer ...

Dokter en buurman Peter stapt de Dodentocht op 12 augustus 2022 t.v.v. Care4Lou vzw

Op vrijdag 12 augustus 2022 gaat voor de 53ste maal de internationale 100km Dodentocht van start. We zijn heel verrast en verheugd dat één van de deelnemers onze buurman Peter zal zijn, die de tocht wil afleggen ten voordele van onze vzw Care4Lou.

lees meer ...

Enkele patiënten van Movita beleven een leuk badminton namiddagje met kiné Bert.

Op zaterdag 2 juli was er een leuke badminton sessie met Bert van Movita. Als extra uitdaging bedacht Bert Van der Schueren, zelf ooit begenadigd badminton speler, een namiddagje badminton voor enkele van zijn patiënten.

lees meer ...

Belangrijke aanvaarding en prioriteitsbeoordeling door FDA (Amerikaanse Food and Drug Administration) voor: de NDA (‘New Drug Application’) voor omaveloxolon

"Deze NDA-indiening markeert een belangrijke stap in de richting van het beschikbaar maken van een behandeling voor patiënten met ataxie van Friedreich, een ernstige degeneratieve neuromusculaire aandoening zonder goedgekeurde therapieën", aldus Warren Huff, Chief Executive Officer van Reata.

lees meer ...

Ontmoeting met Anne en David, ouders van Tuur en Roel met FA.

We lazen een artikel in HLN over een gezin uit Diest met 2 zonen (Roel en Tuur) die dezelfde diagnose kregen en wilden hen zo snel mogelijk ontmoeten.

lees meer ...

Lou needs you!

wat kan jij doen voor Lou?

what can you do?