Nicky Vermeersch loopt de Antwerp Marathon tvv Care4Lou vzw

23 aug. 2022

In het dagelijkse leven runt Nicky, samen met zijn zus Sanny, de darts- pool- en snookerzaak Sint-Martinus in Gent. Bart (papa van Lou) was jarenlang competitie snookerspeler bij Sint-Martinus en kent de zaak heel goed. Fantastische herinneringen … . Van (niet zo hoge) breaks tot ‘The Full Monthy’. Legendarisch.

Ex-wielrenner Nicky Vermeersch is, na een abrupt einde van zijn wielercarrière, een begenadigd triatleet/loper. Hij heeft al enkele triathlons en marathons volbracht en besloot om zijn volgende uitdaging opnieuw te koppelen aan een goed doel, Care4Lou vzw.

We zijn heel blij met het initiatief van Nicky die zelfs een nieuwe persoonlijke besttijd wil lopen op 11 september. Je kan Nicky aanmoedigen en steunen door je naam voor een zelf gekozen bedrag op z’n shirt te plaatsen. Alle bijdragen, groot en klein, zijn een extra duwtje in de rug voor Nicky en Care4Lou vzw. Er is nog wel wat plaats (zie foto), dus contacteer Nicky via nickyvermeersch@gmail.com. Je kan ook je sponsorbedrag storten op Nicky z’n bankrekening BE61 3630 3022 2917 met vermelding van de naam die op het shirt mag komen. Wacht niet te lang, want als hij vertrokken is haal je hem niet meer in ;-).

Care4Lou vzw zal Nicky ook aanmoedigen langs het parcours in Antwerpen op 11 september.

Lou needs you!

wat kan jij doen voor Lou?

what can you do?