Loumoncello krijgt een vervolg

21 jan. 2023

In oktober 2022 sloegen we met Carmelo Pallela van Restaurant Firenze in Gent de handen in elkaar om Limoncello te maken. Carmelo kwam met de vraag wat hij voor Care4Lou vzw kon doen en was onmiddellijk te vinden voor het idee om limoncello te maken. Uiteraard niet zomaar limoncello, maar ‘Loumoncello’ met de beste ingrediënten en het recept à la Carmelo.

De Siciliaanse citroenen werden vakkundig (dun)geschild en op alcohol gezet. Na 5 weken rusten in de alcohol werden de schillen verwijderd en de suikeroplossing toegevoegd. Ondertussen werden ook de originele flessen geleverd met stopsels en krimpcapsules. De flessen werden afgewerkt met het Loumoncello etiket.

Rond de eindejaarsperiode startte de verkoop van de Loumoncello en het bleek een succes, zoals in onze chalet op de kerstmarkt van Deinze. Voor wie geen flesje kon bemachtigen hebben we goed nieuws; de Loumoncello is een blijver! We zullen twee keer per jaar een nieuwe lichting maken, vers en verrukkelijk! Leuk om in je diepvriesvak te hebben, maar zeker zo leuk om als geschenk te geven. Met bijhorende shotglaasjes, als je dat wil.

Lou needs you!

wat kan jij doen voor Lou?

what can you do?